Overview

The Hillbury Road client had a few initial ideas on what she wanted and requested help in developing the vision for her project; her preference was to be introduced to various suppliers, to visit showrooms and be shown samples. She wanted to be able to see finishes in the flesh and to be able to touch them and look at them next to each other. This process facilitated the development of a full interior specification. The result was a stylish kitchen living space adorned with walnut flooring, hand-painted shaker kitchen and white quartz worktops; all accented with beautiful light fittings and ironmongery.

The rear room is transformed into a beautiful study turned second bedroom that enables the client to enjoy inside/outside living through her floor to ceiling doors. The project was finished with two luxurious bathrooms.

What we did
  • Proposed plans, elevations, sections
  • Development of interior specifications
  • Structural engineering
  • Creation of new structural opening to the garden
  • New, second bathroom
  • Relocation of kitchen
  • New kitchen
  • New bathrooms
  • Total refurbishment
  • Building control